OPĆI UVJETI POSLOVANJA / UVJETI KORIŠTENJA

 

  1. UVODNE NAPOMENE

1.1. Mrežna stranica www.optifaab.com te svi sadržaji koji se objavljuju na mrežnim stranicama www.optifaab.com, vlasništvo su trgovačkog društva OPTIFAAB II d.o.o. sa sjedištem u Varaždinu, Trg slobode 4, OIB: 25587611080. Sadržaji objavljeni na navedenoj mrežnoj stranici mogu se koristiti isključivo uz izričitu privolu nositelja autorskih prava OPTIFAAB II d.o.o. te se bez takve privole ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati

1.2. Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje mrežne  stranice www.optifaab.com.

1.3. Korištenjem mrežne stranice www.optifaab.com korisnici potvrđuju da su razumjeli iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima korištenja te pristaju na korištenje navedene mrežne stranice sukladno navedenim uvjetima. 

1.4. OPTIFAAB II d.o.o. ne odgovara za nefunkcionalnost i/ili privremenu nedostupnost mrežnih stranica www.optifaab.com, kao ni za eventualnu netočnost podataka ili eventualnu štetu nastalu uporabom netočnih ili nepotpunih informacija. 

1.5. OPTIFAAB II d.o.o., kao ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi ili sudjeluje u održavanju mrežnih stranica www.optifaab.com, ne odgovara ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. 

1.6. OPTIFAAB II d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja mrežnih stranica www.optifaab.com sukladno diskrecijskim odlukama društva.

 

  1. UVJETI KORIŠTENJA WEB SHOPA

2.1. Pristup i korištenje mrežnih stranica www.optifaab.hr uređeno je ovim Općim uvjetima.

2.2. Mrežne stranice www.optifaab.com mogu se koristiti u privatne svrhe, bez naknade za korištenje, a korištenjem istih smatra se da korisnik prihvaća uvjete korištenja kako mrežnih stranica općenito, tako i Internet trgovine (dalje: web shop). 

2.3. Web shop radi od ponedjeljka do petka od x do y sati. 

2.4. Web shop ne radi subotom, nedjeljom i praznicima, a zaprimljene narudžbe biti će zaprimljene te obrađene prvi sljedeći radni dan.

 

  1. UVJETI KUPNJE NA WEB SHOPU

3.1. OPTIFAAB II d.o.o., kao prodavatelj, omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana koji je označen kao dostupan na mrežnim stranicama www.optifaab.com 

3.2. Kupac popunjavanjem traženih podataka i narudžbom kupuje proizvod iz asortimana prodavatelja.

3.3. OPTIFAAB II d.o.o. zadržava pravo na svojim mrežnim stranicama objavljivati i fotografije koje ne predstavljaju asortiman u ponudi, a asortimanom se smatra isključivo roba uz koju je navedena cijena i mogućnost kupnje.

3.4. OPTIFAAB II d.o.o. ne jamči da usluga koji pruža putem mrežnih stranica odgovara potrebama kupca/korisnika, niti jamči nesmetan rad mrežnih stranica ili rad istih bez pogrešaka. 

3.5. OPTIFAAB II d.o.o. obvezuje se prodati robu prema cijeni koja je bila istaknuta u trenutku potvrde narudžbe te će za prodanu robu izdati račun kupcu. 

3.6. Kupac može plaćati naručenu robu sljedećim kreditnim karticama: --- 

 

  1. NARUČIVANJE ROBE 

4.1. Narudžba se može, elektroničkim putem, ispunjavanjem obrasca, izvršiti svaki dan od 0-24 sata, a smatra se izvršenom potvrdom kupca. 

4.2. OPTIFAAB II d.o.o. obvezuje se isporučiti robu koju ima na zalihama kupcu. U slučaju da roba nije na zalihama, OPTIFAAB II d.o.o. će o navedenom obavijestiti kupca na svojim mrežnim stranicama, putem e-maila ili telefonom te ponuditi zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe.

4.3. Kupac će obavijest o potvrdi narudžbe primiti putem e-maila koji je istaknuo, a koja će potvrda sadržavati sve zakonom propisane informacije o proizvodu, količini, cijeni te uvjetima dostave.

 

  1. ISPORUKA ROBE

5.1. Naručena roba bit će zapakirana na način da se uobičajenim rukovanjem ne može oštetiti pri transportu. 

5.2. OPTIFAAB II d.o.o. ne odgovara za štetu na robi nastaloj uslijed neadekvatnog baratanja robom od strane angažiranog pružatelja poštanskih usluga. 

5.3. U slučaju narudžbe iznad 400 kuna poštarinu plaća prodavatelj OPTIFAAB II d.o.o., a poštarinu ispod navedenog iznosa kupac. U slučaju narudžbe iz inozemstva, uključujući i zemlje članice EU, poštarina se naplaćuje.

5.4. Dodatne troškove nastale eventualnim nepreuzimanjem robe, čak i u slučaju besplatne inicijalne dostave snosi kupac.

5.5. Rok dostave određen je uvjetima pružatelja poštanskih usluga.

 

  1. REKLAMACIJE 

6.1. U slučaju nezadovoljstva isporučenom robom kupac ima pravo podnijeti opravdanu pritužbu na e-mail adresu ili pisanim putem OPTIFAAB II d.o.o. ___________ u roku od 24 sata od primitka robe i izvršiti povrat robe.

6.2. Pritužba će se smatrati opravdanom u slučaju da nije isporučena roba koja je naručena ili u slučaju da isporučena roba ima vidljive greške ili oštećenja nastala do preuzimanja robe.